At indkræve penge via inkasso

Dårlige betalere er en væsentlig del af erhvervslivet og det er en udfordring som mange danske virksomheder kæmper med. Industrimagasinet.dk har derfor set nærmere på muligheder for at indkræve penge hurtigt og effektivt. 

 

Årsagerne til manglende betaling

Man skal ikke undervurdere behovet for likviditet i specielt mindre danske virksomheder og den kan blive sat på en alvorlig prøve, hvis man har mange dårlige betalere. Kunder der ikke ønsker at betale det de har købt og bestilt.

InkassoDe værste årsager er naturligvis, at kunderne ikke mener de har fået det, som de har betalt for. I det scenarie har de mulighed for at lave en indsigelse mod de opkrævninger og inkassokrav du måtte stille. Det vil gøre inkassosagen markant mere omstændig.

Langt de fleste af gangene skyldes manglende betalinger dog, at kunden ikke har mulighed for at betale eller vil afprøve dig som virksomhed. Det er nemlig ikke alle firmaer der har ressourcerne til at benytte et inkassofirma. Det betyder at visse kunder trækker den til det sidste, men hurtigt får betalt når inkasso kommer ind i billedet.

 

Hurtig og effektiv inkasso

Alle danske firmaer ønsker en hurtig og effektiv inkasso, så man kan få pengene ind hurtigst muligt og uden det er forbundet med store omkostninger.

Det er jo ikke meningen at den “ramte” virksomhed skal betale for at kunderne er besværlige og ikke betaler for det de skal.

Der er mange inkassofirmaer på markedet, men det er vigtigt at du er omhyggelig med at udvælge din udbyder. Du har nemlig mulighed for at få gratis hjælp, hvor alt du skal gøre er at betale for et årligt abonnement.

Det er bl.a. muligt hos et inkassofirma som HornskovVindberg, der tilbyder dig en hurtig dansk inkasso, hvor det er skyldneren der betaler inddrivelsesomkostningerne.

Det må være det mest fair i mange tilfælde, da det er dem der er årsag til besværet og du vil have mange fordele ved at vælge denne type inkassofirmaer som firma .

Hvor inkassofirmaet så griber sagen an er meget forskelligt og det er ligeledes et område du skal have fokus på. Du vil blive sat i forbindelse med dit inkassobureau, så du skal kunne stå inde for deres metoder.

Det er langt fra alle virksomhedsejere der er glade for at indkræve penge via inkasso, men i sidste ende kan det være nødvendigt også selvom fremgangsmåden kan være hård.

 

Nu har du fået et indblik i de mest udbredte årsager til manglende betalinger og et bud på hvad du skal lægge vægt på, når du udvælger et inkassofirma.