Står du for valget af musik til årets julefrokost? Der findes rigtig mange muligheder, når det kommer til at vælge festmusik, og det kan være svært at træffe det helt rigtige valg. Man skal bl.a. tage hensyn til hvilke folk der kommer til julefrokosten, da unge mennesker f.eks. hører noget andet end lidt ældre mennesker.

Her kan du læse lidt om de forskellige muligheder, og forhåbentlig kan det hjælpe dig godt på vej til at vælge det rigtige musik til julefrokosten med kollegaerne.

Skal det være rytmisk musik?

Alt efter hvem der kommer til julefrokosten, så kan rytmisk musik være en god idé.

Musik til julefrokostHer kan man nemt lave en playlist på Spotity eller Youtube på forhånd, og derefter lade den køre til festen. Denne form for musik er især god til unge eller friske mennesker, som godt kan lide at snige sig ud på dansegulvet.

Dette er også et nemt og billigt valg, da det ikke kræver opstilling af udstyr eller afhentning af det. Du kan også vælge at hyre en DJ, alt efter hvad budgettet er. Det vil i hvert fald med garanti få folk ud på dansegulvet.

Skal det være danske hits?

Er gæsterne nogle der er vilde med at synge med på sangene? I så fald kan danske hits være det helt rigtige valg af musik til julefrokosten. Her kan man med fordel leje et live band, som kan skabe en ekstra festlig stemning ved at synge gamle og nye danske hits. Her kan du også være garanteret at få folk ud og danse, og endda synge med på et par sange eller fem.

Tag højde for hvem der kommer

Som nævnt tidligere, så er det meget vigtigt at tage højde for hvem der kommer med til julefrokosten. Folk har ofte en forventning om hvilken musik der skal spilles, så derfor skal man altid tage hensyn til gæsterne. Det kan være en idé at spørge nogle af dine kollegaer om hvad de foretrækker.

I sidste ende er valget dit, hvis du står for at arrangere julefrokosten, men du skal altid tage højde for hvem der kommer, for at festen bliver den største succes.