Teknologien udvikler sig i voldsom fart. I privaten ser man det på smartphones, tablets og computere til alle i enhver husstand. Men også hos virksomheder giver tech produkter mange mulligheder. Vi har fundet 10 ting, som kan gøre livet som virksomhedsejer langt nemmere.

Elektronik kan effektivisere virksomheden

1. CSYS lampen

Tidligere har virksomheder skulle købe energipærer for at skåne miljøet. De er dyrere end elpærer, men holder til gengæld længere tid og bruger mindre el, hvilket skulle få regnestykket til at gå op i sidste ende. De er dog ikke tæt på genialiteten, som Jake Dyson har skabt. Denne lampe kan nemlig lyse i op til 37 år med lavt strømforbrug, hvilket vil spare de fleste virksomheder mange penge.

2. Videodroner

Droner kan bruges i mange forskellige brancher til mange forskellige ting. Bland andet kan droner bruges til at producere reklamefilm for din virksomhed, men de kan også bruges af blandt andet landmænd, der skal afdække store afstande, når de skal scanne jorden for ukrudt.

Industrimagasinet har tidligere skrevet en artikel om droner til erhverv, da de nu anvendes i langt flere erhvervsmæssige sammenhænge. Men de kan nu stadig bruges til at tage smukke videoer. Se bare her:

3. Sociale medier

Som virksomhed er du nødt til at nå ud til dine kunder. Med Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat kan du nå rigtig mange mennesker og sørge for, at folk kender til din virksomhed, så du forhåbentlig vil bruge den.

4. HidrateMe

”Uden mad og drikke duer helten ikke.” HidrateMe er en vandflaske, som holder øje med sin ejers drikkevaner og via en app på mobilen hjælper til med at sikre, at der bliver drukket nok vand i løbet af en hektisk arbejdsdag. Så er der ikke nogen medarbejdere, der skal tidligt hjem på grund af dehydrering.

5. Phree

Med den digitale pen Phree kan dine medarbejdere skrive idéer ned ligegyldigt, hvor de er. Hele verden bliver forvandlet til én stor tavle, da den digitale pen kan skrive på alle overflader.

6. Bruno

Bruno er verdens første intelligente skraldespand. Hvis du gerne vil holde arbejdspladsen ren, skal du bare investere i et par stykker af Bruno, der fungerer ved at suge snavs og skidt op, der bliver fejet hen til den.

7. IKEAs opladermøbler

I løbet af en arbejdsdag bliver telefonen brugt flittigt og med alt det en smartphone kan nu om dage, løber den desværre også ofte tør for strøm. Men med IKEAs opladermøbler skal du for eftertiden bare finde en lampe eller et bord, der har indbygget trådløs oplader, og snart er mobilen ladet op og igen klar til arbejdets mange udfordringer.

8. Flow

Da Apple i sin tid lancerede musen som styringssystem til computere, revolutionerede de it-verdenen. Men med Flow kommer måske næste skridt. Flow bruger bevægelser i luften over den puck-formede genstand, som man også kan trykke på, til at styre musen på skærmen.

9. Sikkerhedsrobotter

I dag render vagter rundt med Securitas eller G4S på brystet, men i fremtiden skal de måske erstattes med robotter. Et eksempel på sådan en sikkerhedsrobot er K5, som firmaet Knightscope står bag. K5 kan overveje sine omgivelser med fire HD kameraer og mikrofoner i op til otte timer i træk. Når K5 har brug for pause, kører den selv hen til en opladningsstation, hvor den lader sig selv op på kun 30 minutter.

10. Virtual Reality

Maskiner, som giver opfattelsen af en virkelighed, der ikke findes, bruges i øjeblikket mest til computerspil. Men der er stort potentiale i at bruge disse masker til for eksempel at demonstrere maskiner og produktionslinjer i 3D.