Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til Industrimagasinet, kan du sende os en besked via kontaktformularen eller skrive til info@industrimagasinet.dk.

Vi besvarer alle henvendelser, så snart vi kan. Har du et særligt emne du ønsker at gæsteblogge om, eller som vi skal belyse på hjemmeside, så kontakt os gerne.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne (skal udfyldes)

  Din besked

   

  Industrimagasinet Logo

  E-mail: info@industrimagasinet.dk

  Vestergade 29, 1456 København K

  Om Industrimagasinet

  Industrimagasinet er din genvej til relevante erhvervsmæssige nyheder og artikler, i en lang række brancher. Den danske industri rummer mange brancher og nicher, der hver især vil få opmærksomhed, her på siden.

  Udover relevante nyheder, vil siden ligeledes give interessante indblik i forskellige virksomheder, guides og anbefalinger af forskellig karakter.

  Industrimagasinet har til formål at give opmærksomhed til gode danske virksomheder, informere om nyheder og nye regler, samt til gode råd og tips til den almene forbruger.

  Støt KlimaetVi støtter op om initiativet Støt Klimaet, da det er vigtigt at sætte fokus på miljøet og holde fokus på hvordan både private og virksomheder kan gøre en forskel i det daglige.

  Begræns madspild, papirspild, tag cyklen eller det offentlige, når det er muligt. De store industrier kan gøre den mest mærkbare forskel, men vi har alle et ansvar.