Varmepumper er en effektiv vej til at køle og varme hjemmet op efter behov. Det er en billig løsning, der producerer 75 % mere energi end den forbruger.

Det er en god vej til at skabe et mere miljøvenligt indeklima, da den er markant billiger end både oliefyr, elvarme og naturgas. Vi givet dig her et estimat på hvor meget:

• 70 % billigere end elvarme
• 40 % billigere end oliefyr
• 30 % billigere end naturgas

Besparelsesmulighederne er altså til at få øje på. Overvejer du at få udskiftet eller indsat en varmepumpe i hjemmet, anbefaler vi altid du får indhentet flere priser og tilbud. Se mere nedenfor.

3 tilbud: Find den bedste varmepumpe til prisen

Det er helt normalt at have varmepumper i hjemmet, men det kan hurtigt blive en dyr investering. Der er derfor al mulig grund til, at du får indhentet flere tilbud på varmepumper.

Tilbuddene vil komme fra forskellige udbydere og sikrer dig den bedste varmepumpe til prisen. Det er den eneste rigtige metode, hvis du gerne vil have fuld valuta for pengene.

Indhent tilbud på varmepumper og find den bedste til prisen via Tilbuddy.

At sammenligne priser og indhente tilbud, bliver vigtigere og vigtigere, i takt med at flere udbydere kommer på markedet. Der findes mange tjenester online, der kan hjælpe dig med at indhente 3 tilbud på din nye varmepumpe.

Dem bør du overveje at benytte, hvis du gerne vil finde den bedste varmepumpe til prisen.

Fordele ved en varmepumpe

Der er mange fordele ved at have en varmepumpe stående i hjemmet og vi kommer her med 5 af de mest centrale fordele. Det er noget der vil appellerer til de fleste danskere.

Specielt med tanke på at den hurtigt tjener sig selv hjem. Typisk inden for 2-5 år.

  1. Billigere varme i hjemmet
  2. Bedre indeklima
  3. Mindre skimmel, dug og støv
  4. ROI (return on investment) på helt ned til 2 år
  5. Mindre CO2-udledning

Hvad er varmepumper?

Er du ikke helt med på hvad varmepumper er for en størrelse? Så får du her en kort og præcis introduktion til det.

De fungerer ved at udvinde den energi der er i luften. Den består af et luftfilter, der kan fjerne selv de mindste partikler. Vi snakker helt ned til 0,01 micron. Det betyder at indeklimaet bliver markant sundere og mere behageligt at være i. Få et nærmere indblik i hvordan den virker via Energitjenesten.dk.

På mange måder en god og fremtidssikker opvarmningsform, der vil være en rigtig god investering. Bemærk man skelner mellem luft til luft og luft til vand modeller, der har hver deres kendetegn.

De bliver mere og mere moderne og en hyppig inventar i mange danske hjem. De er nemlig relativ enkle at få implementeret i de fleste boliger.