Langt de fleste danskere, er involveret i et eller andet form for arbejde, eller har været det tidligere. Derfor har de også gået tusindvis af timer under lyset fra en klassisk pære, eller fra et klassisk lysstofrør, som hænger rundt omkring i de umoderniserede bygninger i det danske land.

Mange virksomheder har lamper med lysstofrør hængende. Lysstofrør giver et gulligt lys, er dyre for elregningen, og begynder at blinke når de trænger til en udskiftning. Netop blinkeriet kan være til stor gene for medarbejderne i virksomheden.

LED belysning sparer på elregningen

Med LED belysning har virksomheden mulighed for at spare på elregningen, og reducere energiforbruget med op til 65 %. Det er derfor en rigtig god forretning at udskifte sine lyskilder med LED belysning.

En billigere elregning frigør midler til andre ting, som virksomheden kan få mere gavn af. Man kunne f.eks. øge produktionen, eller ansætte en medarbejder mere. De fleste virksomheders elregninger, er temmelig høje.

Gartnerier kan nemt betale flere 100.000 kroner om året. Derfor er der virkeligt penge at hente.
Med LED lys til maskinerne bliver effektiviteten styrket, fordi belysningen er skarpere, og kan køre i flere år, uden at de begynder at blinke.

Det betyder at der ikke skal skiftes pærer særligt ofte, og at belysningen er bedre for medarbejderen at arbejde i, hvilket er godt for effektiviteten. De nyeste LED rør har en levetid på 50.000 timer. Det svarer til en levetid på omkring 12 år, hvor et traditionelt rør skal udskiftes hvert 3.år.

En mere miljøvenlig løsning

LED belysninger også langt mere miljøvenlig end traditionel belysning, bl.a. på grund af det lavere strømforbrug. Produktionen af strøm er nemlig hårdt for miljøet.

Derudover indeholder den traditionelle industribelysning kviksølvdampe, og skal derfor smides ud som farlig affald. Det gør LED rør naturligvis ikke.

Øg effektiviteten med LED lys

LED belysningen vil øge effektiviteten i produktionen, som følge af en meget bedre belysning, der giver færre udskiftninger af pæren, og et mere behageligt arbejdsmiljø for den ansatte.

Du har mulighed for at finde LED pærer flere steder online, hvor der findes et bredt udvalg af lys til diverse køretøjer og maskiner.

Skulle du have brug for reservedele eller navneskilte som virksomhed, har Industrimagasinet ligeledes skrevet artikler om dette.

Arbejdsklimaet er en væsentlig del af en virksomheds succes, derfor er lyset også vigtigt. Derudover er LED belysningen meget miljøvenlig og energibesparende. Der er derfor ingen grund til at holde fast i den klassiske belysning, når du kan vælge noget der er langt bedre.