Når man ejer eller leder en virksomhed, kan det være rigtig svært at få økonomien til at hænge sammen. I hvert fald i alle henseender.

Det er derfor helt normalt at optage erhvervslån, enten for at finansiere indkøb af dyrt inventar, biler og både, eller hvis man ønsker at fortsætte væksten. Industrimagasinet ser derfor nærmere på dine muligheder og giver dig vores bedste råd med på vejen. 

Rettidig omhu betaler sig

Når man driver en virksomhed er rettidig omhu en af de vigtigste ting at følge. Præcis som Mærsk McKinney Møller ville have sagt det. Og det gælder i alle henseender, ligeledes når der skal skaffes finansiering.

Der vil nemlig ofte være tale om hundredetusinder eller endda millioner, hvilket gør at renteomkostninger og ÅOP-niveauet har en stor indflydelse. Det er derfor ikke ligegyldigt hvem du vælger som din finansielle partner.

Banken er billigst

Der er ingen tvivl om at banken er billigst i langt de fleste tilfælde, så Industrimagasinet kan kun anbefale dig at snakke med dem først. Uanset om du skal have indkøbt biler til dine sælger, eller både til din virksomhed med aktiviteter til vands.

De gode alternativer

Det nærliggende spørgsmål er hvem der er de bedste alternativer til din egen bank. Det er jo ikke altid du kan få dem overbevist, men det kan jo ikke sætte en stopper for hele virksomhedens vækst.

Vi har derfor valgt to gode alternativer frem, tjenester der kan være en stor hjælp når du skal finde finansiering:

Tjek dem ud hvis du har lyst til at indhente uforpligtende tilbud, eller bare gerne vil have god rådgivning med på vejen.

Rådgivningen kan være uvurderlig og det samme kan dit forarbejde, hvor du undersøger markedet og udvælger de aktuelle kandidater som din finansielle partner.

3 gode råd

Vi slutter artiklen af med vores 3 bedste råd når du skal lån penge som virksomhed. Ja, det gælder faktisk i alle henseender.

  1. Undersøg markedet og alle dine muligheder.
  2. Indhent flere tilbud – det er typisk gratis og uforpligtende.
  3. Sammenlign ÅOP for at finde det billigste.

Vi håber at artiklen har hjulpet dig videre i din finansieringsprocessen, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.