ByggetilbudVi har alle stået og skulle bruge et godt byggetilbud. Der var godt gang i byggeriet i årene 2006-2008, indtil den økonomiske krise satte en stopper for det.

Det har betydet at byggeriet hos mange private og virksomheder er sat i bero. Omvendt kan det være med til at give dig endnu mere attraktive byggetilbud.

Vi vil her guide dig mod gode tilbud på dit byggeri. Der er nemlig en hel del du selv kan gøre, for at finde den rette til opgaven.

Byggetilbud er typisk uforpligtende og det betyder at du bør henvende dig hos flere håndværkerfirmaer. I særdeleshed hvis det er et større projekt, som koster mange penge. Det er klart, at jo større byggeprojektet er, desto vigtigere er det at finde et godt og billigt byggetilbud.

 

Vejen til gode byggetilbud

Der er mange veje til et godt byggetilbud, men i de fleste tilfælde vil det være bedst at starte processen på nettet. Her kan du nemlig finde frem til lokale håndværkere på ingen tid, ligesom du kan benytte services, hvor du kan indhente tilbud.

Undersøg lokale håndværkere

Det er altid klogt at undersøge håndværkere i dit lokalområde. Lav en målrettet søgning på Google og så kan du hurtigt finde frem til en lang række firmaer.

Du bør nu læse om dem hver især, om deres erfaringer og referencer fra andre byggeprojekter. Du kan ligeledes vælge at ringe til dem og få et indblik i, hvordan deres serviceniveau.

I sidste ende bør du sidde med mindst 3-4 firmaer på hånden, som du kan hente tilbud fra.

Hent altid flere byggetilbud

Det er nemlig vigtigt, at du altid får indhentet flere byggetilbud på din opgave. Samtidig skal du være omhyggelig med at få beskrevet opgaven så detaljeret som muligt.

Flere tilbud giver dig de bedste forudsætninger for at vælge den bedste håndværker til prisen. Det vil tage lidt tid at henvende dig til 3-4 firmaer, men du kan reelt sende den samme e-mail, til alle firmaerne.

Alternativt kan du benytte diverse services online, hvor du med en ansøgning, kan modtage byggetilbud retur. Når du har modtaget tilbuddene retur, skal du i gang med udvælgelsesprocessen.

Medlem af Byg Garanti fonden?

Når du skal udvælge et byggetilbud er det altid smart at sikre sig, at firmaet er medlem af byggegaranti fonden. Det giver dig en behagelig sikkerhed som kunde, hvis arbejdet ikke levet op til dine forventninger.

Du kan læse meget mere om Byg Garanti her, men vælger du en håndværker med bygge garanti, kan du være sikker på de er godkendt af Dansk Byggeri, ligesom du har dækning på helt op til 100.000 kr.

Det er jo ikke fordi det bør koste dig mere, at udvælge håndværkere der er blevet godkendt. Samtidig bør du lægge vægt på prisen og erfaringen.

 

Denne guide kan forhåbentlig hjælpe dig mod gode byggetilbud, som passer til dine behov.