Både til firmafester og til hverdagens møder og foredrag er jakkesæt det helt rigtige tøjvalg. Hvis du arbejder for et anerkendt firma, er det nødvendigt at give et professionelt indtryk, og det gør man lettest ved at tage det rigtige tøj på, når man skal ud og møde sine kunder.

Få lavet en firmaaftale

Jakkesæt til firmaDer kan i løbet af en uge med mange møder og lange arbejdsdage blive brugt rigtig mange skjorter. Derfor er det nødvendigt at kunne skifte jakkesæt, så du ikke behøver at dukke op i et svedig og dagsgammelt sæt, der efterlader kunderne med et indtryk af et virksomheden ikke har råd til tøj.

Hvis du får lavet dig en firmaaftale med et tøjfirma, kan du være sikker på, at dine medarbejdere altid har et friskt sæt tøj, de kan tage på til en ny arbejdsdag. På den måde vil det også være muligt at sikre, at dine medarbejdere ikke dukker op i vidt forskellige outfits.

Med en aftale med et tøjfirma vil din virksomhed også kunne spare masser af penge. Da tøjfirmaet også vil være sikre en masse bestillinger fra dit firma, vil de også have en interesse i en firmaaftale, og derfor kan de give rabat.

To af de udbydere som tilbyder firmaaftaler inden for jakkesæt og pænere påklædning til erhverv, er hos Herrernesmagasin.dk og Suitsyou.dk.

Særligt Herrernes Magasin by David K er meget anerkendte for deres ekspertise og udvalg inden for den helt stilfulde og smarte påklædning til både privat og erhvervsmæssig brug.

Pænt tøj giver professionelt udtryk

Med en tøjaftale er din virksomhed sikret en masse fine jakkesæt, som kan tages i brug i hverdagen eller bare til de vigtige møder. Ud over det boost af selvtillid, som et rigtig flot jakkesæt kan give dine medarbejdere under møder, vil pænt tøj ofte også efterlade kunderne med et bedre indtryk af virksomheden.

Du kender det sikkert selv, når du stifter bekendtskab med folk i forskellige erhverv. Hvor en politiuniform udstråler autoritet og en kittel indikerer god hygiejne og skaber en tryghed, kan pænt tøj skabe et professionelt udtryk, hvilket kan være meget vigtigt, hvis der skal forhandles en kontrakt hjem.

Selv hvis du ikke selv synes, at det er helt nødvendigt med jakkesæt til alle medarbejdere, er det vigtigt at have med i baghovedet, at dine kunder måske kan være af en anden opfattelse. Et førstehåndsindtryk kan være uhyre vigtigt, så for at være på den sikre side, kan jakkesættet være et fornuftigt valg.