Det er højtid for julegaver og firmagaver til alle de ansatte. Det er tiden på året, hvor alle medarbejderne skal belønnes for det gode og hårde arbejde, men hvad skal man egentlig give dem?

Det er spørgsmålet som mange chefer og afdelingsledere spørger sig selv om. Industrimagasinet har derfor lavet en top 10 over gode firmagaver til jul, der kan anvendes som inspiration. 

Lad det være sagt, at vi har forsøgt at ramme alle behov. Det indebærer mænd og kvinder, ung som gamle. Der bør derfor være ideer og forslag for enhver virksomhed.

 

Top 10 gaver til ansatte

Vi har været rundt i forskellige webshops, for at finde alle de gaveideer der anbefales. Du vil derfor nemt kunne klikke dig ind på disse shops, for at se nærmere om hvert enkelt forslag.

God fornøjelse med vores top 10:

1. WILFA Juice presser

Vi mener at vores WILFA Juice presser er et scoop som listens nummer et. Den er rigtig smart og cool når man skal lave juicen og så smager friskpresset bare fantastisk. Dertil kommer at langt de færreste vil have en i forvejen, så det er en sikker vinder.

Til 560 kr. på Firmagaver.dk ligger den tilmed på et prisniveau, hvor alle kan være med. Maskinen har så mange gode egenskaber og når man tænker på hvor dyr færdiglavet juice efterhånden er, mener vi dette er årets firmagave til jul.

2. Verdenskort til væggen

Verdenskort er en fantastisk form for dekoration i hjemmet. De findes efterhånden i mange varianter, alt efter hvilke farver og udtryk du ønsker. Fælles for verdenskortene er, at de kombinere det informative med det smarte.

De ansatte kan altså både have et kort ved hånden og på samme vis få pyntet en stor væg. En firmagave, der vil glæde de fleste.

3. Kurv m. delikatesser

Nok en af de mest klassiske firmagaver overhovedet. En kurv med drikkelse og alverdens lækre delikatesser. De er så nemme, fordi man nemt kan opnå mængderabat som virksomhed og så vil indeholdet være universelt. Den er baseret på smag og ikke personlige forhold som alder og køn.

Den skal selvsagt også med på vores top 10 liste og vi anbefaler de danske kurve fra Interpresent.dk. De har flere varianter, men det er bare lidt sjovere at få en masse danske delikatesser.

4. Værktøjssæt til mandens bar

Det her værktøjssæt til mandens bar vil få alle op at ringe. Det er så anderledes og cool, at alle mænd vil elske at eje et. Helt sikkert et fantastisk valg, til firmaer i byggebranchen, hvor man ofte arbejder med værktøj.

Her vil dette værktøjssæt passe perfekt ind. Hvem har ikke lyst til at eje værktøj, der er skræddersyet til anvendelse i baren? Et perfekt valg for rigtige drengerøve og til 379 kr. er der endda råd til 1-2 ekstra gaver.

Firmagaver til jul

5. Negle kursus

Negle kurser er nok mest for de kvindelige ansatte, men hvis I har mange kvinder, der går meget op i udseendet kunne det være en god løsning. Det kan være firmaet arbejder med mode, stil eller frisører og derfor har særlig interesse i den slags.

Med et negle kursus er der lagt op til 1 dags underholdning, med masser af læring og gode erfaringer.

Hvis det er vigtigt at kvinderne ser godt ud på arbejdet, gør det jo heller ikke noget, at de lærer at lave kunstige negle på bedste vis!

6. Wellness ophold

I forlængelse af punkt 5, fortsætter vi til et nærliggende forslag. Wellness ophold er ikke udbredte uden grund. For efter et hårdt arbejdsår, kan 1-2 dage wellness være vel undt.

Wellness er et bredt begreb og du har derfor alle muligheder for at målrette det mand/kvinde kønnet, eller vælge de mere fleksible løsninger. For hvem kan ikke lide en god massage?

7. Smarte tasker

Tasker lyder ikke som den mest interessante gaveidé, men det er helt normalt at de fleste firmagaver har en praktisk karakter. Det er det samme med vaser og køkkenting, som ofte fremgår på diverse toplister og hos flere virksomheder.

Tasken er god, fordi den holder i mange år og kan anvendes i et væld af sammenhænge. Vi har fundet varianter frem fra Carhartt, da de har flotte designs, kombineret med en god slidstyrke. På den led kan modtageren selv bestemme, hvad den skal bruges til.

8. Upassende DVD – af Frank Hvam

Industrimagasinet tør godt udråbe Frank Hvams show Upassende som det bedste stand-up show i hele 2014. Han går til grænsen og lidt over, men showet er hyldende morsomt og vil få alle til at flække af grin.

Vi har fundet DVD’en til en lav pris på 150 kr. hos Gucca.dk, selvom der efterhånden er udsolgt i de fleste webshops. Så du skal skynde dig! Det er klart, at til prisen er det en mindre gave, men det kan fungere hvis budgettet er lavt eller du mangler en sjov sideting.

9. Polaroid kamera PIC300

Polaroid kameraet har på mange måder fået en renæssance i Danmark. Det er blevet populært at kunne tage billeder og se resultatet med det samme. Det giver hele foto-delen et nyt aspekt, der har været savnet i mange år.

En firmagave der bør være aktuel og glæde enhver, ung som gammel, mand som kvinde. Vi har valgt en af de bedste modeller til prisen; PIC300. Der findes dyrere og mere avancerede modeller på markedet, men til 779 kr. skal prisen nok ikke hæves for meget.

10.CASA de Luxe sengesæt

Vi medgiver at sengetøj ikke er det mest sexede at få af firmaet, men hvor mange danskere har egentlig et pænt sengesæt på sengen? Svaret er de færreste.

For selvom mange går højt op i vores eget udseende, er det lidt noget andet, når soveværelset skal indrettes. Der kommer jo sjældent nogle derind – specielt ikke hvis man er i forhold.

Du vil derfor gøre dine ansatte en tjeneste, vil at give dem dette CASA de Luxe sengesæt af satinvævet bomuld. Det er fantastisk lækkert og kan tilmed forbedre nattesøvnen – udover det ser flot ud.

 

Vi håber du har fået inspiration til gode gaver til ansatte. De fleste virksomheder går på først på juleferie om 2 uger, så der er tid endnu til at supplere op eller sammensætte den perfekte firmagave-pakke.