Vi lever i en meget digital verden, hvor stort set alt kan ordnes med en internetforbindelse og en smartphone. I virksomheder er det derfor vigtigt at følge med tiden, og sørge for ordentligt udstyr til alle medarbejdere, så de altid kan benytte sig af tablets, computere eller smartphones i det daglige arbejde.

Industrimagasinet ser nærmere på vigtigheden af at have moderne IT udstyr som virksomhed. 

Har du iPads og smartphones liggende?

De fleste virksomheder har efterhånden computere til alle deres medarbejdere. Hvis det ikke er tilfældet på din arbejdsplads, kan du godt få investeret i det med det samme. Det daglige arbejde kan ikke fungere uden en computer til alle.

IT udstyrTil gengæld er det ikke alle, der tilbyder brug af iPads og smartphones på arbejdspladsen. Det er dog en kæmpe fordel at have både tablets og telefoner liggende, så dine medarbejdere altid hurtigt kan få fat i nødvendigt IT-udstyr. Smartphones er måske endda en god idé at give til alle medarbejdere, så de også kan kontaktes uden for arbejdstiderne.

Det er dog ikke nødvendigt, at alle medarbejdere er i besiddelse af en tablet, men det kan være fornuftigt at have et par stykker, så der er mulighed for at researche eller tage noter til møder eller lignende. iPads er nok den tablet, som de fleste mennesker forstår at bruge, men det vigtigste er at smartphones og tablets fungerer godt sammen. Hvis du beslutter dig for, at din virksomhed skal have iPhones, er iPads altså en god idé.

Apple all the way er der mange firmaer der gør. Og det er i hvert fald ikke effektivitet, at mikse Samsung med Apple, da deres produkter ikke ligefrem passer perfekt sammen!

Et must for IT-firmaer

Hvor det kan være en fordel og give et professionelt indtryk at have smartphones og tablets liggende på arbejdspladsen, er det for IT-firmaer et must. Der sker hele tiden så meget i teknologiens verden, at medarbejdere i et IT-firma skal have mulighed for at kunne lege med og udforske både iPads og smartphones.

De fleste medarbejdere i en IT-virksomhed har sikkert også allerede en smartphone og en tablet, men derfor bør udstyret på arbejdspladsen alligevel være helt i top, når vi taler om IT-udstyr.

Herunder kan du se priserne på iPads og iPhones, men der kan helt sikkert fås masserabat, hvis du køber til en hel arbejdsplads.

  • iPad mini 16 GB – 1799 kroner
  • iPad Air 2 16 GB – 3149 kroner
  • iPad 4 4G 32 GB – 3595 kroner
  • iPhone 5S 16 GB – 3999 kroner
  • iPhone 6 16 GB – 4999 kroner
  • iPhone 6 Plus 64 GB – 6385 kroner

Det er udbredte i mange virksomheder og kendt for at lave rigtig stabile og holdbare produkter.