Sommeren står for døren, og din virksomhed skal måske fejre et vellykket år eller bare, at det er tid til sommerferie. Det kræver en fest, men ingen fest uden musik.

Bands kan svinge i kvalitet, og musiksmag svinger selvfølgelig fra person til person, men det er smart at sætte sig ind i, hvor du finder den rette løsning. Musik til virksomheder er udbredt og kan anvendes til alt fra receptioner, til fester, ceremonier og andre arrangementer. 

Brug for et band i virksomheden?

For at holde en vellykket firmafest, reception eller lignende er musik helt essentielt. Det kræver det helt rigtige band og der er mange at vælge imellem.

For at finde det rigtige band er du selvfølgelig nødt til at tage forskellige faktorer med i din vurdering. Her er nogle af de ting, som er gode at have med i overvejelserne, når du skal vælge den rigtige løsning til den enkelte begivenhed.

  • Bandtype

Du er nødt til at finde ud af, om du har brug for et jazz-, rock- eller popband eller måske en DJ til festen. Til nogle arrangementer skal der bruges musik, der får folk op af stolene, til andre skal der måske bruges stille baggrundsmusik, eksempelvis ved en reception.

  • Omdømme

Læs om bandet på nettet og tal med din omgangskreds, inden du bestiller dem til at levere musikken så du ved, at de leverer det, de skal.

  • Pris

Du er selvfølgelig også nødt til at have det økonomiske aspekt med i dine overvejelser, når du skal vælge, hvem der skal levere musikken til festen. Prisen på bands svinger utroligt meget og afhænger også af bandets popularitet i perioden, hvor du booker dem.

  • Tilgængelighed

Når din virksomhed beslutter sig for at holde en fest og får fastsat en dato i kalenderen, er det en rigtig god idé at være ude i god tid, når der skal bookes. De bedste bands kan sagtens være booket rigtig lang tid ude i fremtiden, så hvis du vil sikre det rigtige, gælder det om at komme ud af starthullerne.

 

Hvor kan du finde bands?

Med mindre du i forvejen kender nogen, der har et band er det klart lettest at danne sig et overblik og finde et band på internettet. Her er nogle sider, hvor du kan booke og få overblik.

  • Eventzonen.dk
  • Bandportalen.dk

På hjemmesiderne kan du læse om de forskellige udbydere, se hvornår de er ledige, tjekke prisniveauet og endda høre eksempler på deres musik. Nogle af bandsene er det også muligt at se videoklip med. Du kan herefter beslutte dig for hvem der opfylder virksomhedens behov på bedste vis.